Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του - Κάτω από το στολισμένο δέντρο τους

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του - Κάτω από το στολισμένο δέντρο τους

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία ποζάρει μαζί με τη μεγάλη του κόρη, Σοφία, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Ο Πετρούνιας και η αγαπημένη του σύζυγος, Βασιλική Μιλλούση, περνούν τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο τους, μαζί με τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή).

Έτσι, ο Ολυμπιονίκης αποφάσισε να ανεβάσει την πιο υπέροχη φωτογραφία με την κόρη του και να στείλει και ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τις αναμνήσεις που μένουν.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του

Ασυγκράτητοι σε βραδινή έξοδο Πετρούνιας - Μιλλούση! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τσιφτετέλι της αθλήτριας

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ήταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το ζευγάρι των Ολυμπιονικών Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, που βρέθηκαν μαζί με την παρέα τους στο “Stairs”, στην Πλάκα, όπου τραγουδάει ο Δήμος Αναστασιάδης, η Μαντώ αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Από τις ελάχιστες βραδιές που θα έχουν σίγουρα οι δυο τους να θυμούνται, καθώς δεν αφήνουν εύκολα τις κόρες τους για να τις φυλάνε οι γιαγιάδες και εκείνοι να ξενυχτάνε. Τώρα, όμως, που η Σοφία και η Ελένη μεγάλωσαν (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) και η μαμά τους δεν ανησυχεί τόσο πολύ για τα βραδινά ξυπνήματά τους, ήρθε η στιγμή να κάνει και εκείνη τα νυχτοπερπατήματά της!

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο φακός τού YOU εντόπισε κατ΄ αποκλειστικότητα το όμορφο ζευγάρι αγκαλιά όλο το βράδυ να διασκεδάζει με τους φίλους του. Οι δυο τους έφτασαν περίπου στις 12.45 και κάθισαν μέχρι τις 3.15, ενώ μαζί τους ήταν χορεύτριες από το DWTS, που έχει γνωρίσει η Βασιλική κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο σόου χορού.

Πετρούνιας Μιλλούση περιοδικό you

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βασιλικής Μιλλούση που τράβηξε τα βλέμματα

Αμέσως μετά την ενόργανη γυμναστική, λάτρεψε τον χορό και αργότερα το DWTS... Η Βασιλική, και λόγω των μαθημάτων που κάνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον δάσκαλό της Μαξίμ Στάτνικ, κατάφερε να χορέψει το ωραιότερο και το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι μέσα στο μαγαζί...

Μιλλούση τσιφτετέλι

Δεν ήταν λογικό να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της; Εννοείται... Το υπέροχο θηλυκό καταχειροκροτήθηκε όχι μόνο από την παρέα της αλλά και από όλο το μαγαζί, που παρακολουθούσε τα λικνίσματά της μπροστά στο αγόρι της, που την καμάρωνε και εκείνο με την σειρά του.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 17/11, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ