Μαθεύτηκε η πρόταση γάμου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Ήταν κάτι Γάλλοι χειροκροτούσαν και μετά είχαμε κάτσει αμήχανοι σε ένα παγκάκι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαθεύτηκε η πρόταση γάμου στον αέρα του Super Κατερίνα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο Νικόλας Ράπτης, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ο παρουσιαστής του show λοιπόν, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην επί 6 χρόνια σύντροφό του, στο ταξίδι τους στο Παρίσι.

Η αποκάλυψη του Νικόλα Ράπτη στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Δεν ήταν τόσο σχεδιασμένο. Απλά με όλα αυτά που γίνονται, είχαμε να ταξιδέψουμε και δυο χρόνια , είχα το δαχτυλίδι και λέω ας το πάρω μαζί μου. Ξέρεις όταν είσαι με κάποιον πολλά χρόνια, εμείς είμαστε μαζί έξι χρόνια, υπάρχει αμηχανία. Εγώ δεν είμαι τόσο γλυκούλης, δεν είμαι πολύ της αγκαλιάς, δεν έκανα κάποια προετοιμασία. Είπα όταν βρω την κατάλληλη στιγμή θα το ρίξω. Το έβαλα σε ένα κουκλάκι, σε μία Minnie Mouse, γονάτισα κανονικά, ήταν κάτι Γάλλοι χειροκροτούσαν και μετά είχαμε κάτσει αμήχανοι σε ένα παγκάκι και προσπαθούσαμε να συνέλθουμε», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πάνω στο κουκλάκι ήταν το δαχτυλίδι, γιατί απορούσε που το κράταγα και δεν το έβαζα μέσα στην τσάντα ενώ έβρεχε. Έκανα τη δεύτερη μέρα την πρόταση να τελειώνω, να μου φύγει το άγχος, να φάω με την ησυχία μου».

Τι είπε για τη σχέση του με τον Αρναούτογλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας Ράπτης ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο καθυστερεί η πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!

Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Όχι δεν πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.