Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει unfollow τους συμπαίκτες της πριν καν τελειώνει το J2US - Ποιοι την "άδειασαν";

Επικές αντιδράσεις on camera

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει unfollow τους συμπαίκτες της πριν καν τελειώνει το J2US - Ποιοι την

Επικές στιγμές έζησαν στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά την είδηση πως η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε να κάνει unfollow τους συμπαίκτες της στο J2US, πριν καν καλά καλά πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, αφού λόγω κρούσματος κορωνοϊού βρίσκονται όλα στον "αέρα".

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή ενώ η τραγουδίστρια αρχικά είχε ακολουθήσει πολλούς από τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ξαφνικά έναν έναν τους σβήνει όλους.

Μάλιστα, στην κάμερα μίλησαν τόσο η Ελένη Βουλγαράκη, όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα, οι οποίες παραδέχτηκαν ότι παρατήρησαν το unfollow της Κατερίνας Λιόλιου, αλλά δεν τη ρώτησαν ποτέ τον λόγο καθώς δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα τους.

Unfollow μάλιστα έκανε και τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και άλλον άνθρωπο, τον οποίο ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις για τα unfollow της Λιόλιου στο J2US

Επανασύνδεση για την Κατερίνα Λιόλιου - Τα βρήκε πάλι με τον πρώην της και προδόθηκε από instastories

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως χώρισε, όμως τελικά αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση της. Έτσι η παίκτρια του J2US τα βρήκε πάλι με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Δημήτρη Κεχαγιάς. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτού κρυφό καμάρι.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, έβγαλε στο φως instastories όπου προδίδουν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ρώμη.

Λιόλιου Κεχαγιάς επανασύνδεση