Απασφάλισε η Βάνεσα Αδαμοπούλου - «Αρνήθηκα την πρόταση του Survivor γιατί δεν εξαγοράζομαι»

Απόλυτη στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε η Βάνεσα Αδαμοπούλου - «Αρνήθηκα την πρόταση του Survivor γιατί δεν εξαγοράζομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/12) η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό τους και την πρόταση από το Survivor, την οποία όμως απέρριψε.

Οι δηλώσεις της Αδαμοπούλου

Για το σενάριο που έγραψε για ταινία μικρού μήκους και στην οποία συμμετέχει κι ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: «Είχαμε μια πλειάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών. Έχουμε εξαιρετική κι υπάρχει σεβασμός κι αγάπη. Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε εξαιρετική σχέση και υπάρχει σεβασμός και αγάπη».

Για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης: «Η ερώτηση αυτή δεν έχει απάντηση. Εννοώ δεν λες α τώρα είμαι έτοιμη. Δεν υπάρχει αυτό αλλά η πορεία της ζωής.

Δέχτηκα φέτος πρόταση για το Survivor, όπως και πριν από πέντε χρόνια. Δεν είναι κάτι που με αφορά τέτοιο είδους παιχνίδια. Εμένα προσωπικά δεν με αφορούν καθόλου. Δεν αφορούν το κομμάτι της δουλειάς μου και της προσωπικότητάς μου. Αρνήθηκα την πρόταση του Survivor γιατί δεν εξαγοράζομαι» δήλωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν Βανέσα Αδαμοπούλου - Ιωάννης Παπαζήσης πριν χωρίσουν

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από μερικούς μήνες πως μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν και μάλιστα έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Το γεγονός έκανε γνωστό η εφημερίδα Espresso και ο Ηλίας Μαραβέγιας και χαρακτηριστικά, ανέφερε πως το ζευγάρι μένει χωριστά από τον περασμένο Νοέμβρη. Η τραγουδίστρια παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσωνα, ενώ ο ηθοποιός έχει νοικιάσει rbnb στην ίδια περιοχή.

Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί καλές σχέσεις μετά το χωρισμό του, αφού μαζί έχει αποκτήσει έναν γιο που σε λίγους μήνες θα γίνει 6 ετών.

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, ήταν και η Βανέσα Αδαμοπούλου με το γιο της. Θέλοντας να μπουν στο κλίμα των εορτών, άνοιξαν το δέντρο και το στόλισαν με πολλές μπαλίτσες και φωτάκια. Μάλιστα, θέλησε να μας το δείξει με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν Βανέσα Αδαμοπούλου - Ιωάννης Παπαζήση πριν χωρίσουν

Ενώ, λίγο αργότερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το γιο της σε πολύ τρυφερές τους στιγμές.

Βανέσα Αδαμοπούλου Ιωάννης Παπαζήσης γιος