Κατερίνα Καραβάτου: Έφυγε εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά της

Που πήγαν για την Πρωτοχρονιά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Έφυγε εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά της

Εκτός Αθηνών έφυγε η Κατερίνα Καραβάτου για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, έχοντας μαζί της και τα παιδιά της. Λίγο πριν την συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στο Πρωινό, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει χρόνο στους γονείς της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις δραστηριότητες που κάνει με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα.

Μαμά, κόρη και γιός, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, απολαμβάνουν τις διακοπές τους πάντα με ασφάλεια.

Μια από τις αναρτήσεις της Καραβάτου με τα παιδιά της στα Χανιά

Κατερίνα Καραβάτου στα Χανιά Κρήτης μαζί με τα παιδιά της

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για τον χωρισμό του με την Καραβάτου

Το βράδυ της Τετάρτης 15/12 ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου όπου απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα καθώς έσκασε σαν "βόμβα".

«Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση.

Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος. Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά.

Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία.

Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου».