Θρήνος στην οικογένεια των Kardashian και Jenner - Έμαθαν για την άγρια δολοφονία της...

Σοκ στις ΗΠΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στην οικογένεια των Kardashian και Jenner - Έμαθαν για την άγρια δολοφονία της...

Μετά το διαζύγιο της Kim από τον Kanye West, άλλο ένα τραγικό περιστατικό ήρθε να σοκάρει την οικογένεια των Kardashian και Jenner. Βρέθηκε δολοφονημένη από τον σύντροφό της η μάνατζερ πολλών διάσημων στις ΗΠΑ όπως και της οικογένεια τους.

Η Κουράφσκι, μητέρα πέντε παιδιών βρέθηκε μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της. Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για την άγρια και σαδιστική δολοφονία, όπως ανακοίνωσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε με το όχημα, τη σορό της σε άλλη περιοχή, στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Kardashian/Jenner

«Η Άντζι ήταν αληθινά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η οικογένεια Kardashian/Jenner στην ανακοίνωσή της.

Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και δολοφονία από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άπιστος ο Kanye West! Κεράτωσε την Kim Kardashian με τον...

Διαζύγιο πήρε η Kim Kardashian και ο Kanye West μετά από πολλά χρόνια γάμου και την απόκτηση 4 παιδιών. Με την είδηση, έχουν πάρει "φωτιά" τα ξένα μέσα, και ο λόγος είναι η... απιστία του γνωστού ράπερ. Σύμφωνα με το Twitter και γενικά τα ξένα social media, φαίνεται πως κεράτωσε την Kim με τον beauty guru, Jeffree Star.

Σε Twitter, Instagram και Tik Tok γίνεται ένας πανικός από τις δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με την.. παράνομη σχέση των δυο star. Όπως λέγεται η ανάμεσα τους σχέση δεν αναπτύχθηκε πρόσφατα, αλλά έχει αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, την περίοδο που Kim και Kanye ζούσαν χωριστά, ο τραγουδιστής έμενε στην ίδια περιοχή και πολύ κοντά με τον Jeffree Star με αποτέλεσμα αυτό να φουντώνει τις φήμες περί σχέσης και μάλιστα πολύ... ερωτικής.

Αυτό είναι το βίντεο στο Tik Tok που ξεκίνησε τις φήμες περί άπιστου Kanye West

Η απάντηση του Jeffree Star για τη σχέση του με τον Kanye West

Η απάντηση μάλιστα του Jeffree Star ο οποίος βγάζει σχεδόν τα ίδια εκατομμύρια με την Kim Kardashian, δεν άργησε να έρθει. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την είδηση, όμως άφησε πολλά.... ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία του, άκρως αισθησιακή και έγραψε «I’m ready for Sunday Service», δηλαδή με λίγα λόγια είμαι έτοιμος για το Κυριακάτικο τραπέζι. Και για εσάς που δεν έχετε καταλάβει τι εννοεί, να σας πούμε πως ο Kanye West κάθε Κυριακή έχει οικογενειακό δείπνο.

Kanye West Kim Kardashian Jeffrey Star

Αν τελικά ισχύει αυτή η σχέση θα είναι ίσως το πιο μεγάλο σκάνδαλο για την τηλεπερσόνα!