Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Σχεδιαστές Δ διαλογής κάνουν γενέθλια στα πρωινά! Ο Άγγελος Μπράτης...»

Ποιους λέτε να "άδειασε";

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Σχεδιαστές Δ διαλογής κάνουν γενέθλια στα πρωινά! Ο Άγγελος Μπράτης...»

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε την δήλωση του Άγγελου Μπράτη που έφερε θύελλα αντιδράσεων μετά το τέλος του GNTM 4. Ο σχεδιαστής πήρε το μέρος του και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Happy Day.

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου

«Ο Άγγελος Μπράτης είναι πολύ σπουδαίος και πολύ πετυχημένος. Έβγαλε ένα παράπονο για μια κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα. Που μόδα ονομάζεται το ότι ένας σχεδιαστής μόδας Δ διαλογής πάει σε ένα πρωινό και κάνει τα γενέθλιά του. Μόδα ονομάζεται ένα τηλεοπτικό show και μόδα ονομάζεται ένα άρθρο που γράφει… το τάδε μοντέλο εθεάθη στη Μύκονο με στρινγκ.

Ο Άγγελος έκανε ένα παράπονο έμμεσα για όλα αυτά και μίλησε για τα μπουζουκορούχα, που εγώ δεν έχω τίποτα με τα μπουζούκια, αλλά δεν είναι όλα τα ρούχα στην ίδια ποιότητα», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν ήταν άστοχη η τοποθέτησή του. Ο Άγγελος το είπε απηυδισμένος», πρόσθεσε επίσης.

Την δήλωση του Μπράτη σχολίασε και η Βίκυ Καγια

«Έλα μωρέ ο Άγγελος! Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας.

Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα.

Είναι άδικο να συγκρίνουν εμένα με την Ισμήνη. Πήγε στο GNTM να κάνει τη δουλειά της όχι να γεμίσει τη δική μου θέση. Το παρακολουθούσα όταν μπορούσα και είχα χρόνο.Για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι και αν είναι αυτό άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματική πορεία, επαγγελματικός δρόμος δυσκολεύομαι πολύ. Έχω και την κολίτιδα, πρήζομαι ξεπρήζομαι. Πονάει η κοιλιά μου, πονάει η πλάτη μου, έχω ψυχοσωματικά. Άπαξ το βγάλω από μέσα μου δεν με ξαναβλέπεις.

Χαίρομαι πάρα πολύ στο DWTS. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ χορό. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χορέψω και εγώ με τον Jason. Όλα μας απασχολούν και πρέπει να μας απασχολούν.

Δεν αφήνω τα νούμερα να με καταβάλλουν γιατί είναι μια συνθήκη ο χορός που δεν περνάει από εμένα. Είναι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι και για εμένα και για την εκπομπή. Πέρα από το να κάνω πολύ σωστά τη δουλειά μου και να μπαίνω στο πλατό σαν να κάνει 50% τηλεθέαση, να περνάμε ωραία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αξίζει το project. Δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε καλά. Υπάρχει μια διάθεση για δεύτερη σεζόν» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.