Καφέ και μοντέρνα - Βίντεο από την κουζίνα του νέου σπιτιού Τανιμανίδη και Μπόμπα

Minimal η διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ και μοντέρνα - Βίντεο από την κουζίνα του νέου σπιτιού Τανιμανίδη και Μπόμπα

Σε νέο και πιο μεγάλο σπίτι μετακόμισαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά με τις δίδυμες κορούλες τους που όσο πάει ο καιρός μεγαλώνουν όλοι και πιο πολύ.

Αφού μας έδειξαν το σαλόνι τους, ο παρουσιαστής μας έδειξε και την κουζίνα τους. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας μας την διακόσμηση.

Όπως λοιπόν είδαμε είναι όλη καφέ με μαύρες και λευκές λεπτομέρειες, ενώ είναι και πολύ minimal.

Έτσι είναι η κουζίνα στο σπίτι Μπόμπα - Τανιμανίδη

Γιατί μετακόμισαν εσπευσμένα Τανιμανίδης - Μπόμπα από το σπίτι τους στο Κολωνάκι

Μεγάλωσε η όμορφη παρέα τους μεγάλωσαν και οι “απαιτήσεις” μέσα σε έναν χώρο. Πού να χωρέσει μια τετραμελής οικογένεια; Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Κολωνάκι ζήτησαν το σπίτι για ιδιοκατοίκηση, οι ανάγκες του ζευγαριού μεγάλωσαν γι' αυτό η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε κοντινό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, μεγαλύτερο σε τετραγωνικά, που τους παραχώρησαν φίλοι τους, αφού το σπίτι που ετοιμάζουν εκείνοι στα βόρεια προάστεια της Αθήνας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Εννοείται ότι μια μετακόμιση δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για ένα ζευγάρι με φουλ επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο μωρά... Ένας γενικός χαμός επικρατούσε εδώ και μερικές εβδομάδες στο σπίτι τους στο Κολωνάκι και δεν γινόταν να μην έρθουν εσπευσμένα οι “ειδικές δυνάμεις” μαμάς Ματούλας και αδελφής Κασσιανής του Σάκη Τανιμανίδη, προκειμένου να βοηθήσουν την Χριστίνα ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα στα μαζέματα.

Το YOU βρέθηκε κατ΄ αποκλειστικότητα την ώρα της μετακόμισης του ζευγαριού, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ το ζευγάρι όλες τις προηγούμενες εβδομάδες -και ιδιαίτερα η οικοδέσποινα- είχε “χαθεί” μέσα σε κούτες... “Τρέχουμε και δεν φτάνουμε” ήταν η από κοινού απάντηση του ζευγαριού με ένα στόμα σε όσους τους ρωτούσαν για το πώς περνάνε, περιγράφοντας την τρέλα που επικρατούσε στο σπίτι τους, ενώ οι δυο τους για να ξεσκάσουν έκαναν μετά από πολύ καιρό το περασμένο Σάββατο μια glam βραδινή έξοδο, προσκαλεσμένοι σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας (δείτε εδώ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η Χριστίνα)...

Μετακόμιση Τανιμανίδης

Μετακόμιση Τανιμανίδης Χριστίνα

Μετακόμιση Τανιμανίδης περιοδικό YOU αποκλειστικές φωτογραφίες