Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Με τεράστιο σαλόνι και κυριλέ τζάκι το νέο σπίτι Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνας Μπόμπα

Το πρώτο βίντεο με το στολισμένο δέντρο τους

Με τεράστιο σαλόνι και κυριλέ τζάκι το νέο σπίτι Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνας Μπόμπα
News 29.12.2021 08:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά τις εξελίξεις με την υγεία του, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στο σπίτι του και απολαμβάνει την καθημερινότητα του με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κορούλες του. Η μετακόμιση στο νέο τους σπίτι έγινε, όμως ακόμη δεν έχουν αδειάσει μερικές από τις κούτες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το νέο σαλόνι του σπιτιού τους σε βίντεο. Μάλιστα ο ίδιος το συνόδευσε, γράφοντας «Όταν είναι το μισό σπίτι στην πένα».

Να σημειωθεί πως μπορεί το ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στο καινούργιο του σπίτι, ωστόσο, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του για να βρίσκεται στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Το βίντεο από το σπίτι Τανιμανίδη - Μπόμπα

Γιατί μετακόμισαν εσπευσμένα Τανιμανίδης - Μπόμπα από το σπίτι τους στο Κολωνάκι

Μεγάλωσε η όμορφη παρέα τους μεγάλωσαν και οι “απαιτήσεις” μέσα σε έναν χώρο. Πού να χωρέσει μια τετραμελής οικογένεια; Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Κολωνάκι ζήτησαν το σπίτι για ιδιοκατοίκηση, οι ανάγκες του ζευγαριού μεγάλωσαν γι' αυτό η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε κοντινό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, μεγαλύτερο σε τετραγωνικά, που τους παραχώρησαν φίλοι τους, αφού το σπίτι που ετοιμάζουν εκείνοι στα βόρεια προάστεια της Αθήνας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Εννοείται ότι μια μετακόμιση δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για ένα ζευγάρι με φουλ επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο μωρά... Ένας γενικός χαμός επικρατούσε εδώ και μερικές εβδομάδες στο σπίτι τους στο Κολωνάκι και δεν γινόταν να μην έρθουν εσπευσμένα οι “ειδικές δυνάμεις” μαμάς Ματούλας και αδελφής Κασσιανής του Σάκη Τανιμανίδη, προκειμένου να βοηθήσουν την Χριστίνα ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα στα μαζέματα.

Το YOU βρέθηκε κατ΄ αποκλειστικότητα την ώρα της μετακόμισης του ζευγαριού, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ το ζευγάρι όλες τις προηγούμενες εβδομάδες -και ιδιαίτερα η οικοδέσποινα- είχε “χαθεί” μέσα σε κούτες... “Τρέχουμε και δεν φτάνουμε” ήταν η από κοινού απάντηση του ζευγαριού με ένα στόμα σε όσους τους ρωτούσαν για το πώς περνάνε, περιγράφοντας την τρέλα που επικρατούσε στο σπίτι τους, ενώ οι δυο τους για να ξεσκάσουν έκαναν μετά από πολύ καιρό το περασμένο Σάββατο μια glam βραδινή έξοδο, προσκαλεσμένοι σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας (δείτε εδώ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η Χριστίνα)...

Μετακόμιση Τανιμανίδης

Μετακόμιση Τανιμανίδης Χριστίνα

Μετακόμιση Τανιμανίδης περιοδικό YOU αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε τη θέα από το σπίτι που μετακόμισε προσωρινά με τον Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή εκδρομή με τα δίδυμα κορίτσια της

Share