GNTM 4: Το πρώτο τρυφερό βίντεο Κυβέλης - Ντίνου μετά την αποκάλυψη ότι είναι ζευγάρι

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το πρώτο τρυφερό βίντεο Κυβέλης - Ντίνου μετά την αποκάλυψη ότι είναι ζευγάρι

Κατά την διάρκεια της προβολής του GNTM 4 η η Κυβέλη μαζί με τον Ντίνο δεν επέτρεψαν στο να εκφράσουν στον μέγιστο βαθμό τα συναισθήματά τους. Ωστόσο, μετά από τον μεγάλο τελικό όπου η ίδια αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει για τα καλά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους στο relaity είχαν αφήσει να φανεί ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, όμως περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι ώστε να παραδεχτούν δημόσια ότι όχι μόνο έχουν έρθει πιο κοντά αλλά είναι και ότι είναι ζευγάρι.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και τη μεγάλη νίκη της Κυβέλης, δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτά του και να το διασκεδάζει πολύ καθώς ανέβασε και το πρώτο κοινό του βίντεο στο Tik Tok.

Το τρυφερό βίντεο Κυβέλης και Ντίνου στο Tik Tok

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την νίκη της στο GNTM 4

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία, σχεδόν μια μετά τον τελικό, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρισκόταν από την αρχή ανάμεσα στα φαβορί και είχε ξεχωρίσει τόσο λόγω της ομορφιάς της, όσο όμως και της δυναμικής της προσωπικότητας.

«Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του starchannel και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το GNTM ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως», έγραψε χαρακτηριστικά η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων.