Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που...»

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το DWTS που δεν πέρασε καλά, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Βικυς Κάβουρα

«Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό.

Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα χωρίς δουλειά να ξεκινήσω τη δική μου σειρά. Μου έχει συμβεί να δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο. Οι ηθοποιοί τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αν δεν κάνουν δύο και τρεις δουλειές.

Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που δεν με συμπαθούσαν πολύ εκείνη την περίοδο και μου το έβγαλαν ξινό. Με τον Παντελή Καναράκη δεν μιλάμε, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα συζητηθεί αυτό που έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη να του μιλήσω».

«Νευρίασα για το δημοσίευμα...» - Άγριο ξέσπασμα από την Βίκυ Κάβουρα στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτη (29/12) η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Νευρίασα για το δημοσίευμα επανασύνδεσης μου με τον Νίκο Οικονομόπουλου. Τι να πω; Καλή καρδιά που λέει και ο Νίκος».

Αναφορικά με την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παντελή Καναράκη ανέφερε: «Δεν πρόκειται να το συνεχίσω αυτό. Θα το συνεχίσω of the record, όπως θέλω εγώ και αν θέλω εγώ. Καλά έκανα και μίλησα για την παράσταση και μακάρι να το έκαναν όλοι».