Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα...»

«Δεν θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα...»

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Δεν θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι ένα παιδί όσα πολλά κι αν σου δίνει, εγώ το βλέπω ως μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια και δημιουργικά της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία αλλά δεν μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος για αυτό.

Είμαι σταθερός στις απόψεις μου , μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω συχνά – πολλές φορές δεν το ακούω – αλλά άμα το ακούσω πάω καλά» είπε στη συνέχεια σχετικά με το κατά πόσο εύκολα αλλάζει κοσμοθεωρία.

«Με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας! Ήθελα να κάνω μήνυση»

Για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο απάντησε ο Μέμος Μπεγνής στις κάμερες, όταν τον συνάντησαν σε έξοδο του, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο ηθοποιός μίλησε για την στιγμή που η μητέρα του και ο πατέρας του τον κάλεσαν στο τηλέφωνο κλαίγοντας.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή και με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας για να δουν αν είμαι καλά και δεν είχε γίνει τίποτα φυσικά. Παραλίγο να κάνω μήνυση, αλλά τελικά δεν το έκανα», είπε αρχικά.

Για τον Τάσο Ξιαρχό, απάντησε: «Ήταν λάθος 100%, δεν το συζητώ. Εγώ πάντα λέω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους είτε για τα παραπανίσια κιλά τους, είτε για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, είτε για το χρώμα τους, τη θρησκεία τους».

«Ξέρω ακόμα ανθρώπους που λένε “τώρα αυτή είναι 40 χρονών και τα έχει με έναν 35αρη. Πώς γίνεται αυτό;”. Είναι λάθος! Εννοείται ότι είναι λάθος, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει», είπε επίσης.