Θοδωρής Φέρρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κορωνοϊό - Αποκάλυψε τα συμπτώματα που αντιμετώπισε για δεύτερη φορά

«Για άλλη μια φορά είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θοδωρής Φέρρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κορωνοϊό - Αποκάλυψε τα συμπτώματα που αντιμετώπισε για δεύτερη φορά

Πριν από λίγες ημέρες ο Θοδωρής Φέρρης βρέθηκε θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα. Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/12 ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή “Live News” για την περιπέτειά του ενώ αποκάλυψε τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρήσαν.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Φέρρη

«Δόξα τω Θεώ το πέρασα ήπια για άλλη μια φορά. Είναι η δεύτερη φορά που το περνάω, το είχα περάσει ξανά στην αρχή της πανδημίας και το πέρασα σχετικά ήπια. Ήμουν εμβολιασμένος. Κάναμε ό, τι έπρεπε και ό, τι χρειάστηκε.

Για άλλη μια φορά είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση με όλο αυτό που έγινε. Οπότε εκτός από τον κορωνοϊο είμαι σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση όπως καταλαβαίνατε.

Για εμένα τα συμπτώματα κράτησαν μιάμιση ημέρα. Τώρα είμαι αρνητικός. Έκανα αρκετά τεστ και από εχθές όλα βγαίνουν αρνητικά. Έκανα πυρετό και αυτό όσο και να είναι σε τρομάζει. Είχα πολύ πόνο στο κόκαλα και στη μέση. Για μια ημέρα ήμουν στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς ήταν μια ημέρα».

Ιλένια Ουίλιαμς: Σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή - "Φουντώνουν" οι φήμες

Έχουν περάσει χρόνια από τη μέρα που έγινε γνωστό πως η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπαψαν να είναι ζευγάρι και η αλήθεια είναι πως από τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα για νέα σχέση της παρουσιάστριας - τραγουδίστριας.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι φήμες γύρω από το όνομά της όλο και φουντώνουν, και τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή.

Η φημολογούμενη σχέση της Ιλένια Ουίλιαμς

Ο λόγος για τον Θοδωρή Φέρρη, με τον οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά είναι μαζί. Πάντως έχει προκαλέσει απορία σε πολλούς το γεγονός πως τόσο η Ιλένια Ουίλιαμς, όσο και ο Θοδωρής Φέρρης βρέθηκαν για δεύτερη φορά την ίδια εποχή θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμπτωση ή μήπως κάτι παραπάνω;

Η απάντηση που είχε δώσει ο Θοδωρής Φέρρης για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Θοδωρής είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα κι αν όλα έχουν σταματήσει για εμάς αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη δημιουργία και τη δουλειά μας. Το τραγούδι μου είναι δημιούργημα του Νίνο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί συνεχώς, είτε με κάμερα, είτε με στυλό, είτε με κιθάρα.

Δημιουργεί πάντα. Γυρίζουμε το βίντεο κλιπ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πρέπει ο τραγουδιστής να είναι και λίγο ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλός ηθοποιός εγώ, προσπαθώ με τις οδηγίες του Νίνο και του Γιάννη Παπαδάκου», είπε για το νέο του video clip.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Ιλένια Ουϊλιαμς και στην φημολογούμενη σχέση τους: «Τι να σας πω; Αφού δεν ισχύει. Αφού δεν ισχύει τι να κάνω;» ενώ στην Ιλένια αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.