Σε αμηχανία η Κατερίνα Λιόλιου μόλις ρωτήθηκε για τα unfollow στο Instagram στις πρώην συμπαίκτριες της στο J2US

«Τα έχω κάνει μαντάρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε αμηχανία η Κατερίνα Λιόλιου μόλις ρωτήθηκε για τα unfollow στο Instagram στις πρώην συμπαίκτριες της στο J2US

Ο μεγάλος τελικός του J2US είναι γεγονός καθώς σε πολύ λίγες ημέρες από τώρα θα ξέρουμε ποιο ζευγάρι θα κερδίσει την πρώτη θέση. Μάλιστα η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπου είναι ένα από τα φαβορί μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι δηλώσεις της Λιόλιου - Παναγιώταρου

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να ρωτήσει την Κατερίνα Λιόλιου για τα unfollow που έκανε στο Instagram στις πρώην συμπαίκτριές της Εβελίνα Νικόλιζα και Ελένη Βουλγαράκη.

«Καταρχάς εγώ πατάω κουμπιά αβέρτα στο κινητό μου. Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή λέω τα “Stories” είμαι ειδική του Instagram. Δεν είμαι. Δεν είμαι και η καλύτερη στο Instagram. Βγάζουμε τις φωτογραφίες με τον φωτογράφο, της ανεβάζει.

Τα έχω κάνει μαντάρα. Παιδιά έχετε το κινητό πάρτε με τηλέφωνο ότι ώρα θέλετε να πάμε για καφέ, αφήστε τα Instagram», απάντησε η Κατερίνα Λιόλιου βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Επανασύνδεση για παίκτρια του J2US - Τα βρήκε πάλι με τον πρώην της και προδόθηκε από instastories

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως χώρισε, όμως τελικά αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση της. Έτσι η παίκτρια του J2US τα βρήκε πάλι με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Αυτό το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Δημήτρη Κεχαγιάς. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτού κρυφό καμάρι.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, έβγαλε στο φως instastories όπου προδίδουν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ρώμη.

Λιόλιου Κεχαγιάς επανασύνδεση