Χριστίνα Μουστάκα: "Έπεσε" το instagram με την πρώτη πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον τεσσάρων μηνών γιο της

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μουστάκα:

Πριν από λίγο καιρό η Χριστίνα Μουστάκα αιφνιδίασε τους πάντες όταν αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στο μωρό της αφήνοντας στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για λίγο καιρό.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες η ίδια δημοσίευσε στα instastories για πρώτη φορά ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε αγκαλιά με τον τεσσάρων περίπου μηνών γιο της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μουστάκα

Χριστίνα Μουστάκα - Ανάρτηση

Επιχειρηματίας με μαγαζιά εστίασης - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Χριστίνα Μουστάκα, το πρώην κορίτσι των “Ράδιο Αρβύλα”. Η ίδια γνωστοποίησε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια απογευματινή της βόλτα με το μωρό της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν τις ευχές τους.

Μπορεί τώρα να απέχει από την τηλεόραση αλλά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram. Η ίδια έχει δική της εταιρία ένδυσης και εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει, μιας και η ίδια είναι το μοντέλο της επιχείρηση.

«Me and my monkey», έγραψε η στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε εδώ και μερικές ακόμα φωτογραφίες της.

Μαμά για πρώτη φορά πρώην συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της

Το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) ο καλός της φίλος Παναγιώτης Ραφαηλίδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” πως η Χριστίνα γέννησε πριν από δύο μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο σύντροφος της είναι ο Άγγελος Μπούρας. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Κινέτα, διατηρώντας δύο μαγαζιά εστίασης.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο φίλος της, το μωράκι της Χριστίνας Μουστάκα της μοιάζει πολύ!