Θετική στον κορωνοϊό η Ντόρα Μακρυγιάννη - Η ανάρτηση στο instagram

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Ντόρα Μακρυγιάννη - Η ανάρτηση στο instagram

Η εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ραγδαία καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 ανακοινώθηκαν 35.580 νέα κρούσματα.

Μάλιστα, η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι ένα από τα άτομα τα οποία γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός μέσα από insta story αποκάλυψε το πως βιώνει τον ιό.

Οι αναρτήσεις της Ντόρας Μακρυγιάννη

«Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας.

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα.

Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί».

«Εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στην τρίτη σεζόν του Ήλιου»

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε πρόσφατα η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχιση της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος (διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό) όπου πρωταγωνιστεί.

Η σειρά θα πάει και 3η σεζόν; Αν ναι, εσείς θα συνεχίζατε;

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά… Το θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχιστεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Νομίζω πως εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να δουλεύεις τόσες ώρες. Σε σταματάει από πολλά πράγματα που δεν να κάνεις.

Από την άλλη, πρόκειται για τεράστια απόφαση, γιατί μιλάμε για μια παραγωγή που έχει πάρα πολλές οικογένειες από πίσω και, όταν έχεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι και λίγο καταλύτης. Επομένως δεν μπορείς να πεις με ελαφριά καρδιά «ξέρετε, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, γεια σας».

Ντόρα Μακρυγιάννη συνέντευξη για Ήλιο