Σάλος με βίντεο που Light να χορεύει σε κλαμπ στο Γκάζι με τρία όπλα

Σοκ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με βίντεο που Light να χορεύει σε κλαμπ στο Γκάζι με τρία όπλα

Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλθηκαν στον Light, ο οποίος, συνελήφθη κι οδηγήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ευελπίδων.

Ο τράπερ και ο μάνατζερ του - ο οποίος επίσης συνελήφθη - οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες). Ωστόσο, η δίκη πήρε αναβολή - δείτε εδώ για πότε.

Το νέο βίντεο του Light με όπλα

Το «Πρωινό» πρόβαλε σήμερα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Light στο κατάμεστο κλαμπ να χορεύει έχοντας τα τρία όπλα στην πανάκριβη ζώνη του παντελονιού του.

«Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο»

«Έχει απομονωθεί ένα στιγμιότυπο από 10 stories όπου φαίνεται η ζώνη του η οποία ανήκει σε μια πολύ γνωστή εταιρεία. Από τα 10 stories έχει απομονωθεί μόνο ένα… σε όλα τα άλλα φαίνεται μόνο η ζώνη του που δε φέρει πάνω της τίποτα πέρα από τη γνωστή αγκράφα με το λογότυπο.Η εκδήλωση έγινε σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας το οποίο έχει μια από τις αυστηρότερες εισόδους. Δεν τραγουδούσε εκεί, είχε πάει ως καλεσμένος. Είναι ένα μαγαζί που παίζεται τέτοια μουσική. Ήταν μια εκδήλωση με πολλούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής…

O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο η μουσική του αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει όποιον τον πλησιάζει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα… Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι. Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία… Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική… Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί… Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το στορι για να φλεξάρει τη ζώνη.

Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του Light τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο. Είναι νόμιμα… Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι και χορηγός του τραγουδιστή και υπάρχει στα video clip τους. Είναι απόλυτα νόμιμα η συγκεκριμένη κάνναβη, αν θέλει κάποιος μπορεί να την καπνίσει. Έχει σταλεί ήδη δείγμα στο χημείο του κράτους προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι ναρκωτική ουσία. Του έχουν καταγγελθεί πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες αν και είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά», κατέληξαν.