Δύσκολες ώρες για την Ματίνα Νικολάου - Με οξυγόνο στο σπίτι ο σύντροφός της

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ματίνα Νικολάου - Με οξυγόνο στο σπίτι ο σύντροφός της

Λίγο μετά την Ζόζεφιν και ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι μέχρι να ξεπεράσει τον ιό και να επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Βασίλης Πορφυράκης δεν περνάει ήπια την καραντίνα, αφού χρειάστηκε οξυγόνο για να αναπνεύσει καλά. Την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Βασίλη Πορφυράκη

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Δεν παίζει αυτό το πράγμα που λέγεται Covid. Βρήκα που θα κάνω αλλαγή φέτος, αλλά θα τα καταφέρουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης σε ανάρτηση του.

Με κορωνοϊό και ο Βασίλης Πορφυράκης

Η μάχη του συντρόφου της Ματίνας Νικολάου με την κατάθλιψη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της μητέρας του.

Φυσικά, ο ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, για τον οποίο είχε μιλήσει πρόσφατα και η ηθοποιός.

Έξι χρόνια ήμουν απών από τα μουσικά πράγματα και είχα βγάλει από τη ζωή μου το τραγούδι, γιατί κάποια βιώματα οικογενειακών θεμάτων άφησαν κατάλοιπα. Έχω παλέψει με την κατάθλιψη σώμα με σώμα. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο μου λείπει η μητέρα μου. Την έχω κάνει τατουάζ.

Η ψυχοθεραπεία και η πίστη στο Θεό με βοήθησαν να ξεπεράσω το χαμό της μητέρας μου. Μέχρι τα 20 μου δεν πίστευα στο Θεό, μέχρι που είδα το σχήμα του σταυρού στο κεφάλι της μητέρας μου.

Η οικογένεια είναι απόφαση ζωής, δεν θέλω να κάνω παιδιά. Σκύλο πήραμε με τη Ματίνα και πνιγήκαμε. Η Ματίνα είναι η ψυχή μου, αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί, έχει “παίξει” με όλο το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδος. Αισθάνομαι ζεστασιά και στοργή όταν είμαι μαζί με τη Ματίνα. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας παρότι εκείνη πιστεύει ότι έχουμε.Ο Νίκος Μουτσινάς με βοηθάει πολύ μέσα από τις συζητήσεις που κάνουμε.

Με έχει στηρίξει και με έχει αγκαλιάσει. Όταν τσακώνομαι με τη Ματίνα, ο Νίκος πάντα παίρνει το μέρος μου. Είχαμε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις με τη Ματίνα,. Αλλά δεν ευοδώθηκαν. Θα μου άρεσε να συμμετέχω στο J2US με τη Ματίνα».