«Ο κορωνοϊός βρήκε και εμένα...» - Δύσκολες στιγμές για την Ζόζεφιν

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο κορωνοϊός βρήκε και εμένα...» - Δύσκολες στιγμές για την Ζόζεφιν

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η Ζόζεφιν, με αποτέλεσμα η λίστα της ελληνικής showbiz που νοσεί να έχει αυξηθεί. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια, ούτε εκείνη κατάφερε να την γλιτώσει και έτσιο θα περάσει την αλλαγή του χρόνου σε απομόνωση στο σπίτι της, αντί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συμπτώματα που έχει μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση της Ζόζεφιν για τον κορωνοϊό

«Hello! Εγώ παιδιά όπως λέει και το τραγούδι που βγάλαμε με τον Γιώργο Κοκοσαίο έτρεξα αλλά δεν σώθηκα. Ο κορονοϊός βρήκε και εμένα. Ευτυχώς έχω τριπλά εμβολιαστεί και το περνάω πολύ ήπια προς το παρόν.

Γενικά θα έλεγα να προσέχετε με ποιους έρχεστε σε επαφή. Γιαγιάδες, παππούδες γιατί μπορεί να μην το περάσουν και τόσο ήπια και να είναι πιο σοβαρό το θέμα...» τόνισε η Ζοζεφιν.

"Βούρκωσε" στην κάμερα η Ζόζεφιν

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ζόζεφιν στο περιθώριο των Madwalk και "λύγισε" όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν της λείπει από τη βραδιά ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Mad Clip.

Η Ζόζεφιν αμέσως βούρκωσε και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα είναι ηχηρή η απουσία του. Μάλιστα, στην εμφάνισή της στο J2US πριν λίγο καιρό, η Ζόζεφιν είχε δακρύσει πάνω στη σκηνή όταν ερμήνευσε το τραγούδι που έλεγαν μαζί.

«Άμα μου προτείνουν να παρουσιάσω... δεν ξέρω. Σίγουρα με πληγώνει που λείπει ο Mad Clip. Δε θα ήθελα να...», είπε χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν εμφανώς συγκινημένη.