«Για την οικογένεια μας ήταν η χειρότερη χρονιά...» - Τσάκισε κόκκαλα ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά

Σπάραξε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για την οικογένεια μας ήταν η χειρότερη χρονιά...» - Τσάκισε κόκκαλα ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά

Λίγο πριν μπει το νέο έτος, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά η οποία έφυγε πριν μερικούς μήνες από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση για το έτος που διανύουμε για λίγες μόνο πλέον ώρες.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός "έσβησε" σε ηλικία μόλις 56 ετών και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ανάρτηση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά

«Το 2021 ήταν για την οικογένεια μας η χειρότερη χρονιά. Στο κατώφλι του Νέου Έτους το μόνο που θέλεις να ελπίζεις είναι το 2022 να φέρει κάτι καλύτερο. Κυρίως με Υγεία. Καλή Χρονιά» έγραψε ο Ανδρέας Τσούνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη χρονιά για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά του.

H σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της Γεννηματα, Ανδρέα Τσούνη

Μαυροφορεμένα τα παιδιά της στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά, μετά τον θάνατο και την κηδεία της - δείτε φωτογραφίες. Έχοντας στο πλευρό τον πατέρα τους, έδωσαν το παρών 10ο γυμνάσιο Καλλιθέας με σκοπό να ψηφίσουν τον επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ο σύζυγος της, Ανδρέας Τσούνης, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, περίμενε στην ουρά του εκλογικού κέντρου και αφού ψήφισε, προχώρησε σε σύντομες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Εμείς ήρθαμε να ενισχύσουμε την παράταξή μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Αυτό, τίποτα άλλο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του.