Έτσι θα είσαι σικάτη και ζεστή - Το στενό φόρεμα των Zara που εξαφανίζεται σε νούμερα

Για να μην είσαι συνέχεια με το μπουφάν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι θα είσαι σικάτη και ζεστή - Το στενό φόρεμα των Zara που εξαφανίζεται σε νούμερα

Έχεις κουραστεί να φοράς συνέχεια φορέματα στις εξόδους σου που είναι κοντομάνικα ή αμάνικα; Στη νέα συλλογή των Zara σου βρήκαμε το φόρεμα που θα σε κρατάει ζεστή, ενώ θα σε δείχνει και φουλ σικάτη τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πρόκειται για το φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Είναι σε στενή γραμμή, ενώ από την μέση και κάτω είναι λίγο πιο αέρινο. Βγαίνει μόνο σε κρεμ χρώμα και επίσης από S μέχρι XL.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με μπότες, γόβες αλλά και sneakers για όλες τις ώρες της ημέρας για πιο καθημερινά looks. Αν ωστόσο, το θέλεις να πιο grande εμφανίσεις, τότε ταιριάζει τέλεια με αυτά τα φουλ αστραφτερά πέδιλα που τα έχουν όλες.

Αυτό είναι το σικάτο και ζεστό φόρεμα των Zara

  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Κρεμ | 3519/003

Zara μιντι ζεστό φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα με αυτή την λευκή γούνα

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα Zara μια γούνα που είναι κατάλευκη και πολύ χουχουλιάρικη. Μπορεί να μην έχει βγει ακόμη προς πώληση, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα βγει η τιμή της. Είναι πολύ εντυπωσιακή και θα γίνει η αγαπημένη σου.

Πρόκειται για το μπουφάν γούνα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με κόπιτσα και βγαίνει σε xs-s και m-l.

Την εν λόγω γούνα δεν θα σας συνιστούσαμε να την φορέσετε σε μια πιο απλή καθημερινή βόλτα, παρά μόνο αν την υποστηρίζει το στιλ σας και την φορέσετε, για να μην σας.. φορέσει. Ωστόσο, για μια βραδινή βόλτα, ειδικά για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, είναι τέλεια. Βέβαια, υπάρχει στα Zara και μια τέλεια γούνα για καθημερινές εμφανίσεις.

  • 69,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό | 4968/227

Zara λευκή γούνα

TAGS