Ακυρώθηκε το μεγάλο event με τον Αντώνη Ρέμο στο Ντουμπάι - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ακυρώθηκε το μεγάλο event με τον Αντώνη Ρέμο στο Ντουμπάι - Τι συνέβη;

Με αφορμή τη νέα παραλλαγή Όμικρον, η μεγάλη εκδήλωση όπου ήταν να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι με τον Αντώνη Ρέμο και Gipsy Kings όπου θα άνοιγαν τη μουσική τους «βεντάλια» για το διεθνές κοινό δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος που ματαιώθηκε το event στο Ντουμπάι

Πιο συγκεκριμένα, η ματαίωση συνέβη καθώς υπήρξαν κρούσματα στις μπάντες που συνοδεύουν τους καλλιτέχνες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Έτσι, η επαφή με φορείς έχει θέσει σε καραντίνα τον Αντώνη Ρέμο, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το event που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου.

X-Factor: Κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές "έκλεισαν" για την κριτική επιτροπή

Το «X-Factor» αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Το μεγάλο κανάλι, κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία προκειμένου να αναδείξει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και τα ονόματα με τα οποία "έκλεισε" για την κρητική επιτροπή είναι «βόμβα».

Πρόκειται για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια που για πολλούς είναι είδωλο, αλλά και για έναν λαϊκό καλλιτέχνη που είναι από τους πρώτους στο είδος της μουσικής του.

Αυτοί οι τραγουδιστές έκλεισαν με το X-factor

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» δύο πολύ μεγάλα ονόματα είναι οι πρώτες τραγουδιστές που έκλεισαν για την κριτική επιτροπή του show. Πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Δείτε και ποια αναμένεται να είναι η παρουσιάστρια.