Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» - Η Καινούργιου αποκάλυψε ποιον δεν ήθελε στην εκπομπή της

«Το ξέρω ότι είναι δουλευταράς αλλά δεν τον θέλω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» - Η Καινούργιου αποκάλυψε ποιον δεν ήθελε στην εκπομπή της

Στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Super Κατερίνα», για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Από την άλλη οι επικές στιγμές δεν είχαν τέλος στην σημερινή εκπομπή 31/12.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως είπε σε έναν συνεργάτης της ότι όταν της πρότεινε ο Θέμης Μάλλης για το πάνελ τον Γιάννη Πουλόπουλο, εκείνη δεν τον ήθελε καθόλου στην εκπομπή γιατί πίστευε ότι δεν ταιριάζουν τηλεοπτικά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Μου λέει ο Θέμης ότι θέλει πολύ τον Πουλόπουλο στην εκπομπή και του λέω “Δεν τον θέλω, έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου που είναι ο Γιάννης και δεν τον θέλω”. Μου λέει είναι πολύ γουρλής και δουλευταράς.

“Το ξέρω ότι είναι δουλευταράς αλλά δεν τον θέλω, νόμιζα ότι δεν ταιριάζουν οι χημείες μας” του απάντησα. “Σε πληροφορώ σε 3 μήνες θα γίνει ο αγαπημένος σου” μου είπε ο Θέμης. Και είπα “χαζή, καλύτερα να ακούς ανθρώπους με εμπειρία”».

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της - «Μπορείς να ηρεμήσεις;»

Το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε τις εξελίξεις που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (20/12) επεισόδιο του Σασμού και μία σκηνή ήταν αρκετή για να φέρει την έντονη αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο την εμφάνιση της μητέρας της Σεμίνα και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τον ηρεμήσει, υπενθυμίζοντάς του πως πρόκειται απλά για έναν ρόλο σε μία τηλεοπτική σειρά.

«Αυτές οι μάνες δεν πρέπει να υπάρχουν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η ηθοποιός και μην την φέρετε κι αυτή εδώ, τις μαζεύετε όλες εδώ. Αυτό που βλέπω λέω, είναι μια κατάπτυστη μάνα, τέλος», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα; Το ίδιο έκανες και με τη Δανάη Παππά, έφυγε από εδώ στενοχωρημένη, την έβρισες χωρίς λόγο. Είναι άλλο η Δανάη και άλλο η Θοδώρα, είναι ρόλος. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να μας πεις τι θα δούμε;».