Αντώνης Σρόιτερ: «Όλα αυτά τα χρόνια...» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Η εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: «Όλα αυτά τα χρόνια...» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Το πρωί της Παρασκευής 31/12 ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day». Ο ίδιος μεταξύ άλλων έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε ενώ δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει ως μια εξαιρετικά δύσκολη.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος του ALPHA, μίλησε τόσο για τις βαριές ειδήσεις που κλήθηκε να μεταδώσει, όσο και για τις γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν της Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ

«Στόχους βάζεις πάντα, προφανώς και είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος για όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ευλογημένος και για το αποτέλεσμα και για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Αν δεν στοχεύεις ψηλότερα, βαλτώνεις».

"Ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει..." - Απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η Αυτοψία

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες και μάλιστα βρέθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, στο σωφρονιστικό κατάστημα που κρατούνται άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media, καθώς βρέθηκε εκεί που κρατούνται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (25/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

«Ένα θέμα που είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει δικαίωμα να μιλήσει κάποια στιγμή.

Δεν σημαίνει ότι είναι αθώος, ούτε ότι δεν πρέπει να πληρώσει για ότι έχει κάνει».