Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου on air: «Κλαίω 30 φορές την ημέρα»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου on air:  «Κλαίω 30 φορές την ημέρα»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο μωράκι τους.

Οι δηλώσεις τους στην κάμερα του MEGA Καλημέρα

«Ένα γκαράζ είναι, απλά είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό. «Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Ο μικρός πάντως κοιμάται μία χαρά!», είπε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

Από την άλλη ο0 Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι ο καλύτερός μου follower κι εγώ πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer. Είμαι διαλυμμένος από γαλήνη. Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».

Ο φακός τον τσάκωσε σε βόλτα με το γιο του στο Ζάππειο

Ο Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπράντ έγιναν γονείς τον Ιούλιο του 2020 και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο νέος μπαμπάς περνά πολύ χρόνο με το γιό του και φροντίζει για αυτόν τόσο που στο καροτσάκι του έχει στολίσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ναι, καλά ακούσατε, μια πολύ χαριτωμένη κίνηση έκανε το ζευγάρι στολίζοντας και τον προσωπικό χώρο του μωρού τους ώστε να δώσει ένα γιορτινό κλίμα.

Ο μικρός μάλλον λατρεύει τα Χριστούγεννα με τα δεκάδες δέντρα που τον τριγυρίζουν μιας και στο σπίτι του το ζευγάρι έχει 10 δέντρα!

Δείτε τις χαριτωμένες φωτογραφίες του Χάρη Χριστόπουλο με το γιό του:

χαρης χριστοπουλος μωροχαρης χριστοπουλος μωρο