«Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει...»

«Η Γεωργία Αποστόλου με είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει...»

Μετά από τις δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου, σειρά είχε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης να παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την πολύ καλή του φίλη, Γεωργία Αποστόλου η οποία «έφυγε» από την ζωή το 2016.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Κωνσταντινίδη

«Ήμασταν πολύ φίλοι. Η Γεωργία με είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που δεν ήξερα το θέμα με την υγεία της.

Δεν ήξερα όμως ότι θα είχε αυτή την κατάληξη, ούτε ότι θα ήταν σε αυτή την κατάσταση που ήταν. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι πολύ δικοί της άνθρωποι δεν το γνώριζαν αυτό. Έχω τη φωτογραφία της μαζί με τους Αγίους γιατί ξέρω ότι η Γεωργία είναι πολύ καλά εκεί που είναι και είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά».

Λίγα λόγια για την Γεωργία Αποστόλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιανουαρίου του 1973 όπου και μεγάλωσε. Το 1991, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Το 1993, σε ηλικία μόλις 20 ετών, κέρδισε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική τηλεοπτική σειρά Το μονοπάτι της αγάπης σε σενάριο Γιάννη Βόγλη και σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Εκεί τη σεζόν 1993-1994 υποδύθηκε τη Ματίνα, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τη Μπέτυ Λιβανού.

Την ίδια σεζόν ακολούθησαν δύο ακόμη πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε αυτοτελείς ιστορίες των σειρών Ανατομία ενός εγκλήματος και Εσύ Αποφασίζεις. Το 1994 συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στις παραστάσεις Καλντερόν, την άνοιξη του 1994, και στο αρχαίο δράμα Πλούτος το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Τη σεζόν 1994-1995 συνεργάστηκε και πάλι με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση Η ταυτότητα.