«Θα υπάρξουν νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Πριν από επτά μήνες έκανε τις τελευταίες αναρτήσεις ροζ βίντεο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα υπάρξουν νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπου συγκλόνισε την κοινή γνώμη δεν έχει τέλος καθώς στην επιφάνεια βγήκαν νέα στοιχεία εις βάρος από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Real News, η πιο πρόσφατη ανάρτηση του γνωστού παρουσιαστή σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ήταν πριν από επτά μήνες.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αφήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο διαδίκτυο σε αναρτήσεις που φέρεται να έκανε ακόμη και σε ιστοσελίδες με οίκους ανοχής. Έτσι, τα νέα ευρήματα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την υπερασπιστική γραμμή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι...» - Η πρώτη αντίδραση της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η 30χρονη καταγγέλλουσα πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την τροπή που πήρε η υπόθεση της - δείτε την απόφαση του ανακριτή. Η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη παρόλο που την λυπεί το γεγονός πως η δική της υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα.

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για τον διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και site που ανταλλάσσουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις.

Οπότε για αυτό τον λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου τη ζωή. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου.

Είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στη σύζυγο του, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, είχε ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις πράξεις του ανθρώπου που ήθελε να παντρευτεί και τον γνώριζε μόλις 15 ημέρες και παρόλα αυτά επέλεξε να τον παντρευτεί και να μείνει δίπλα του σε όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ηθικές αξίες. Σαν γυναίκα πάντως με προσβάλλει αυτή η πράξη».