"Ξέσπασε" η Χρύσπα: «Πολλές φορές μου έχει τύχει να με "πουλήσουν"»

«Επηρεαζόμουν πολύ από τέτοιες καταστάσεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το «Εγώ» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μιας και έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα πριν από καιρό ενώ από την άλλη, αποκάλυψε για το αν έχει τύχει να δεχθεί κάποιο «χαστούκι» στον επαγγελματικό της χώρο.

Οι δηλώσεις της Χρύσπας

Ένιωσες ποτέ υπερβολική έπαρση από την επιτυχία σου;

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ μικρή όταν μου συνέβη αυτό. Πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου για να το πάθεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εγώ όσο γινόμουν αναγνωρίσιμη κι αναλάμβανα ευθύνες, ένιωθα και πιο υποχρεωμένη στο να γίνομαι καλύτερη. Δεν αναλωνόμουν στο να την "ψωνίσω"».

Έφαγες ποτέ κάποιο «χαστούκι» που σε προσγείωσε στην πραγματικότητα της δουλειάς;

«Βέβαια, πολλές φορές και κυρίως από συνεργάτες μου. Από ανθρώπους που τους επιλέγεις για να πορεύεστε μαζί, πολλές φορές μου έχει τύχει να απογοητευτώ ή να με «πουλήσουν». Γενικά υπάρχει στο χώρο μας αυτό το φαινόμενο. Παλιότερα επηρεαζόμουν πολύ από τέτοιες καταστάσεις, ενώ τώρα όχι.»

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Χρύσπα

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1982 στον Πειραιά. Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο προέρχεται από το βαφτιστικό της όνομα που είναι Χρυσάνθη-Παγώνα (Χρύσ-Πα). Σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αίγινα όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα, ενώ για δεκατρία χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο. Αρχικά σκόπευε να ακολουθήσει τη Σχολή της Φυσικής Αγωγής, όμως η γνωριμία της με τη Σοφία Βόσσου της άλλαξε τη γνώμη. Αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.