Χρύσπα: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρύσπα: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Χρύσπα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 10/9 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μάλιστα πριν από λίγο καιρό έκανε και πρεμιέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μέσα σε όλα για το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς η ίδια άνοιξε για πρώτη φορά ταβέρνα στην Αίγινα.

Η Χρύσπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στη διαδικασία του επιχειρείν γιατί συνειδητοποίησα με την κρίση ότι δεν είχα την επιλογή να εργαστώ. Στην ταβέρνα πολλές φορές έχω κάνει και σέρβις».

Όσον αφορά το γάμο της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι η Χρύσπα ανέφερε: «Παντρευτήκαμε πάρα πολύ σύντομα, πάνω στο χρόνο. Τα πρώτα χρόνια ήταν ο ένας Αθήνα και ο άλλος Θεσσαλονίκη. Τον περισσότερο χρόνο που έχω περάσει μαζί με τον άνδρα μου είναι τώρα με την καραντίνα.

Ένα παιδί είναι κάτι που αν είναι να προκύψει, θα προκύψει. Όταν γράφουν για εγκυμοσύνη, ξέρω ότι πρέπει να κάνω δίαιτα. Για μένα το πιο δύσκολο ήταν τα πρώτα χρόνια του γάμου μου που γράφανε για χωρισμό. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια, δεν αντιδρώ, απλά δεν με απασχολεί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Χρύσπας

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Χρύσπα

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1982 στον Πειραιά. Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο προέρχεται από το βαφτιστικό της όνομα που είναι Χρυσάνθη-Παγώνα (Χρύσ-Πα). Σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αίγινα όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα, ενώ για δεκατρία χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο. Αρχικά σκόπευε να ακολουθήσει τη Σχολή της Φυσικής Αγωγής, όμως η γνωριμία της με τη Σοφία Βόσσου της άλλαξε τη γνώμη. Αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.