DWTS - highlights 31/12: Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά που έφερε αντιδράσεις και η εμφάνιση της κόρης της

Όσα είδαμε χθες στην αλλαγή του χρόνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 31/12: Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά που έφερε αντιδράσεις και η εμφάνιση της κόρης της

Το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, το STAR άλλαξε το χρόνο με το Dancing with the stars. Η Βίκυ Καγιά ήταν εντυπωσιακή όπως πάντα άλλωστε, ενώ χόρεψε και τραγούδησε ο Τόνι Σφήνος. Την εμφάνιση της στο πλατό έκανε όμως και η μικρή Μπιάνκα.

Τα 31/12 highlights του DWTS

Το απίθανο φόρεμα της Βίκυς Καγιά

Εγκαινίασε την αλλαγή μέρας προβολής του DWTS με ένα επεισόδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Βίκυ Καγιά. Με μία ονειρική, κατακίτρινη, τούλινη δημιουργία των MI-RO, η παρουσιάστρια μπήκε στο dancefloor αγκαζέ με τον Λάμπρο Φισφή και τον καλεσμένο τους.

Ο χορός της Καγιά

Λίγο πριν το 2021 φύγει, η Βίκυ Καγιά και ο κριτής του «Dancing With The Stars» Jason Roditis, ανέβηκαν στην σκηνή και χόρεψαν, μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις του Κρατερού Κατσούλη.

Με τις κινήσεις της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του έμπειρου παρτενέρ της και έκαναν τους τηλεθεατές να τους απολαύσουν σε έναν μοναδικό χορό.

Ο Τόνι Σφήνος στην σκηνή και η αλλαγή του χρόνου

Όχι μόνο τραγούδησε αλλά και χόρεψε! Οι κριτές μάλιστα του σόου εντυπωσιάστηκαν με τις χορευτικές του ικανότητες και τα σχόλια ήταν γεμάτα ενθουσιασμό και χαρά.

Η παρουσιάστρια μαζί με όλους τους διαγωνιζόμενους αλλά και συντελεστές μέτρησαν αντίστροφα και υποδέχτηκαν το 2022 με χαμόγελα και ευχές.

Η κόρη της Καγιά στο DWTS

Μαζί στο πλατό η Βίκυ Καγιά είχε και την οικογένεια της για να αλλάξουν μαζί χρόνο. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της στο Instagram από την σκηνή.