DWTS - highlights 19/12: Τα κλάματα της Μπέσσυς, ο χορός του Κρατερού και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 19/12: Τα κλάματα της Μπέσσυς, ο χορός του Κρατερού και η αποχώρηση

Ακόμη ένα live του Dancing with the stars πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/12. Ένα ζευγάρι αποχώρησε, ενώ ανακοινώθηκε και μια αλλαγή.

Τα 19/12 highlights του DWTS

Η λαμπερή έναρξη του χορευτικού show και ο καλεσμένος "έκπληξη"

Η Βίκυ Καγιά ήταν για άλλη μια φορά άκρως εντυπωσιακή καθώς είπε την πρώτη "καλησπέρα" μαζί με τον Λάμπρο Φισφή στους αγαπημένους τηλεθεατές.

Μάλιστα, οι δυο παρουσιαστές δεν ήταν μόνοι τους καθώς στο πλευρό τους απόψε είχαν τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος επέστρεψε και πάλι στο Star μετά από την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου». Μάλιστα, να τονίσουμε πως ως guest θα χορέψει έναν υπέροχο sexy χορό.

Συγκινήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη on camera με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Το πρώτο ζευγάρι που είδαμε ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γιούρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο χορός που έπρεπε να χορέψουν ήταν το quickstep. Ωστόσο, την ώρα που οι δυο τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα καθώς στον χορό ο Γιούρι θα έκανε τον γιο της, η ίδια δεν δίστασε να εξομολογηθεί το πόσο της λείπει ο γιος της, που ζει και εργάζεται στην Ελβετία ως σεφ.

«Ο γιος μου λείπει στην Ελβετία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σεφ εκεί. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και μακάρι τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα να γίνουν καλύτερα και να έρθει πίσω. Αυτό είναι το όνειρό μου και νομίζω το όνειρο κάθε μάνας που το παιδί της είναι στο εξωτερικό».

Επική ατάκα από την Καγιά - «Άμα είναι να το κουνήσεις, το κουνάς και πολύ καλά»

Πιο συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον Αλέξανδρο χόρεψαν Charleston, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν μόνο τους κριτές με το στόμα "ανοιχτό" αλλά και την Βίκυ Καγιά, η οποία ενθουσιάστηκε με την επίδοσή τους.

Βέβαια, μόλις το χορευτικό ζευγάρι τελείωσε το act και στάθηκε για να ακούσει τι είχε να πει η κριτική επιτροπή, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο: «Τζώρτζια πόσο καταπληκτική είσαι, άμα είναι να το κουνήσεις, το κουνάς και του δίνεις και καταλαβαίνει».

Η χορευτική εμφάνιση του Κρατερού στο DWTS

Ο γνωστός ηθοποιός χόρεψε salsa και κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο την Βίκυ Καγιά αλλά και την κριτική επιτροπή του “Dancing With Stars” με τις ικανότητές του.

H αποχώρηση

Η Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος χόρεψαν ένα δυναμικό Paso Doble! #DWTSgr #StarChannelTv Star Channel

Posted by Dancing With The Stars GR on Sunday, December 19, 2021

Η ανακοίνωση για το επόμενο live

Στο τέλος της βραδιάς η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο επόμενο Live. Πιο συγκεκριμένα το “Dancing with the stars” θα προβληθεί ξανά στις 31 Δεκεμβρίου και παράλληλα η παρουσιάστρια ανέφερε πως για εκείνη τη βραδιά θα αλλάξει η σύνθεση των ζευγαριών.