Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι είναι έγκυος - Η ανάρτηση στο instagram

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι είναι έγκυος - Η ανάρτηση στο instagram

Η Τζούλια Νόβα με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινα πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς. Όπως είναι λογικό οι δυο τους έχουν ξετρελαθεί με την κορούλα τους, μιας και αποτελεί προτεραιότητα για εκείνους.

Από την άλλη η Τζούλια Νόβα, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει το πως η ίδια κατάλαβα ότι είναι έγκυος.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

"Από κιλά έχω πάρει..." - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πως διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για την ζωή της γενικά.

«Έχω πάρει 14 κιλά. Είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Νιώθω ότι θα καθυστερήσει περίπου μία βδομάδα».

«Το δωμάτιο το έχουμε σχεδόν τελειώσει. Λιγούρες είχα πάντα, οπότε δεν είδα κάτι διαφορετικό. Στον ύπνο έχω θέμα στο να σηκωθώ. Μέχρι 5μιση μηνών δεν φαινόταν ότι ήμουν έγκυος». Για το αν θα έχει βοήθεια: «Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες να βοηθήσουν. Θα δούμε πώς θα μας βγει. Μπορεί να αισθανθούμε ότι θέλουμε στην αρχή να είμαστε οι δυο μας».

«Έχω αποφασίσει να γεννήσω χωρίς να κάνω επισκληρίδιο. Εκεί αγχώνομαι λίγο. Θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου. Πιστεύω ότι αντέχω τον πόνο. Ό,τι και να γίνει, όσο κι αν πονάω, είπα ότι δεν θα την κάνω».