Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της

Η Μαρία Μενούνος είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μιας και εχθές η ίδια ανέβασε διάφορες φωτογραφίες με την αγαπημένης της μητέρα η οποία έχει "φύγει" από την ζωή.

Ωστόσο, η γνωστή δημοσιογράφος η οποία ζει και εργάζεται στην Αμερική είχε έναν λόγο ακόμη στο να κάνει μια νέα ανάρτηση μιας και συμπλήρωσε την παραμονή Πρωτοχρονιάς τέσσερα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της.

Η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Kevin Undergaro είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2018 ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

Μαρία Μενούνος: Διέρρευσαν βίντεο από το γάμο της με τον Κέβιν Αντεργκάρο

Όπως φαίνεται η χθεσινή ημέρα για την Μαρία Μενούνος ήταν άκρως σημαντική καθώς είχε επέτειο γάμου με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο. Να θυμίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν τρία χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έχασε την μητέρα της.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της κάποια αδημοσίευτα βίντεο από το γάμο της, αλλά έκανε και μια τρυφερή εξομολόγηση στον άνδρα της ζωής της.

Έτσι, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ήθελα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η ημέρα του γάμου μου στην Ελλάδα. Μου πήρε μόνο 20 χρόνια να το κάνω. Χαχα.

Και το γεγονός ότι και οι δύο γονείς μου μπόρεσαν και ήταν εκεί και γιορτάσαμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Για πάντα ευγνώμων για τους κουμπάρους μου, τον Σωτήρη, τον Δημήτρη, την Μαριέττα και τον Λέοντα που έκαναν αυτή την μέρα περισσότερο ξεχωριστή.

Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Θα σε αγαπώ για πάντα. Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, βασικά λέει ότι αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα αλλά νιώθω τόσο χαρούμενη που ζήσαμε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί!».