"Έριξε" το Instagram η οικογένεια Σπανούλη - Η τρυφερή φωτογραφία του Βασίλη με την Ολυμπία και τα 6 παιδιά

Έπεσαν "βροχή" τα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Με μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να αποχαιρετήσει το έτος 2021 και να υποδεχτεί το 2022. Η φωτογραφία ωστόσο αυτή κατάφερε σε λίγες μόνο ώρες να γίνει ανάρπαστη και τα likes των διαδικτυακών της φίλων όπως και τα σχόλια να πέσουν σαν την βροχή.

Λίγο πριν μπει το νέο έτος, πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και τα 6 παιδιά τους, μετά από ένα ατύχημα που είχε ένα από αυτά.

«Η κλασική φωτογραφία της χρονιάς, η οποία θα διακοσμεί την οθόνη του κινητού μου μέχρι το καλοκαίρι! Εις υγείαν της επόμενης φωτογραφίας! Καλή χρονιά με υγεία!» έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που της ευχήθηκαν "του χρόνου περισσότεροι".

Η φωτογραφία της οικογένειας Σπανούλη

«Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/9) ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τις θυσίες που έκανε εκείνη για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας μίλησε για την καριέρα του καθώς και για την μεγάλη απόφαση που πήρε φέτος το καλοκαίρι, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και η τελετή αποχαιρετισμού του από τον Ολυμπιακό.