Light: Η πρώτη ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος - «Έχω αποδείξει στο παρελθόν με...»
Τι ανέφερε;

Ο γνωστός τράπερ Light συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαινόταν να έχει στη ζώνη του όπλο που έφερε μάλιστα σφραγίδα της ελληνικής αστυνομίας.
Έτσι, ο ίδιος διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Μάλιστα, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου.
Η ανάρτηση του light
Από την άλλη θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στην υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα.
Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που έως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα στις 30/12/21 επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα “πιστεύω” μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».
Όλο το παρασκήνιο της προσαγωγής του
Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλθηκαν στον Light, ο οποίος, συνελήφθη κι οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.
Το απόγευμα της Τρίτης (28/12), η δημοσιογράφος της εκπομπής TLive, Ηρώ Καρυοφίλλη, ανέφερε πως χθες (27/12) άρχισε να διαρρέεται ένα βίντεο στα μέσα με τον ίδιο να έχει τα όπλα επάνω στην ζώνη του. Τα ξημερώματα λοιπόν οι αρχές τον βρήκαν στο Κολωνάκι κι ο Light είπε ότι ήταν σε μαγαζί στο Γκάζι και μοίραζε αυτόγραφα ενώ λίγο αργότερα βρήκε τρία άτομα απέναντι του με τα όπλα και τους πλησίασε για να τους ρωτήσει και του είπαν πως είναι ψεύτικα και για ένα video clip.
Έπειτα, ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι τους τα ζήτησε για να βγάλει κι ο ίδιος κάποια πλάνα, ωστόσο οι αρχές φαίνεται να τον πίστεψαν και έτσι έγινε έρευνα και στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του κι υπήρχαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς να υπάρχει ιατρική συνταγή κάτι που είναι αυτόφωρη παράβαση.
Υπήρχε επίσης τσεκούρι, ένας φάρος, 19.000 ευρώ και φυτική κάνναβη.