Επανασύνδεση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο;

Άλλαξαν χρόνο μαζί στο Ντουμπάϊ δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο;

Όπως φαίνεται το 2022 βρήκε μαζί την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό χώρισαν ωστόσο, το πρώην ζευγάρι γιόρτασε μαζί την παραμονή πρωτοχρονιάς στο μαγευτικό Ντουμπάι.

Όπως είναι λογικό και οι δυο δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημοσίευση ώστε να επιβεβαιώσουν την επανασύνδεσή τους.

Οι αναρτήσεις Δαλάκας - Φιντιρίκου

«Ράγισε» καρδιές η Κατερίνα Δαλάκα - «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε»

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού. Η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Δαλάκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία του παππού της από το Πάσχα και του είπε το αντίο με τον πιο σπαρακτικό τρόπο. Αμέσως οι φίλοι της έσπευσαν να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του αγαπημένου της παππού.

Μάλιστα, η αθλήτρια έχει αλλάξει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την έχει αντικαταστήσει με ένα μαύρο φόντο.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον παππού της

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε παππού μου. Σ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.