Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για το 2022 στην Ελβετία

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για το 2022 στην Ελβετία

Το 2021 ήταν άκρως ιδιαίτερο για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη καθώς οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ίδια έφερε την αγαπημένη τους κόρη στον κόσμο στις αρχές του Ιουνίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, οι φετινές γιορτές για την γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ξεχωριστές μιας και είναι οικογενειακώς στην Ελβετία, στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα. Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στο Instagram δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Χριστούγεννα στη Ζυρίχη για τη Μαρία Ηλιάκη - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ξεχωριστή για τη Μαρία Ηλιάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ενώ έκανε τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια που είχε μείνει εκτός.

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό που είχε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι μαζί με την κόρη της, ταξίδεψαν στην Ζυρίχη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, αν και πρόσφατα είδαμε τον Στέλιο Μανουσάκη να μπαίνει στο πλατό του «Τι λες τώρα».

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές υπέροχες αναρτήσεις από τα πρώτα Χριστούγεννα με τη μικρή της, οι οποίες είναι απλά αξιολάτρευτες.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη από τα Χριστούγεννα