Νίκος Κοκλώνης για J2US: «Στεναχωριέμαι που τελειώνουμε»

Οι δηλώσεις του, στο κεντρικό δελτίο του ALPHA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης για J2US: «Στεναχωριέμαι που τελειώνουμε»

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του λαμπερού show του J2US. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τι πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές καθώς αποκάλυψε επίσης τα αισθήματά τους φτάνοντας στο τέλος.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Θα έχουμε μαζί μας τον Νίκο Αλιάγα, τον Χρήστο Μάστορα για να παρτάρουμε και ανυπομονώ να δω ποιος θα είναι ο νικητής. Στεναχωριέμαι που τελειώνουμε. Τι θα κάνουμε μετά;».

«Σιχαίνομαι τους stars και τους δήθεν που...» - Ξέσπασε στον αέρα του MEGA ο Νίκος Κοκλώνης

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης, λίγο πριν το αποψινό εορταστικό J2US, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης.

«Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν είπες γι το ταλέντο που έχω στις φωνητικές μου χορδές. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός, σκέφτομαι ότι είμα μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος, άρα τα βλέπω ως παρουσιαστής. Τα excel και τα μπάτζετ δεν έχουν χώρο στη ζωή μας. Εσύ προσπαθείς να μου κόψεις μπάτζετ. Έχουμε περάσει και πολλά. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Η Barking Well από εσάς ξεκίνησε. Τη φτιάξαμε εμείς, όλοι μαζί.

Αναγκάστηκα να γίνω παραγωγός. Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΪ, είχα παραγωγό τότε. Είχα άλλον τρόπο σκέψης και αποφάσισα να κάνω την παραγωγή μόνος μου. Μετά ήρθε το It’s Show Time, με τα συν τα πλην και πλέον έχω 12 παραγωγές, 12 “παιδιά”. Μπαίνουμε και στη μυθοπλασία, που φοβάμαι, αλλά έχω τους ειδικούς.

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δεν ταιριάζω. Είμαι πολύ δημιουργικός. Κατάλαβα μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι αυθεντικός, να είσαι ο εαυτός σου… Δεν αλλάζω, δεν μπορώ να μπω σε ρόλο. Δεν θα μπορούσα να κάνω ας πούμε το X-Factor.

Τι ατυχία να μην έχω φωνή. Εγώ δεν είπα ότι είμαι τραγουδιστής. Κάθε φορά το μεγαλύτερό μου πρόβλημα στο J2US είναι τι τραγούδι θα πω.

Όταν ήμουν μικρός πήγα να πω τα κάλαντα, εκεί στον Πειραιά. Τότε ήταν δραχμές, είχα μαζέψει 40.000. Τα είχα βάλει σε ένα πορτοφόλι και τα φύλαγα και λέω θα πάω να παρω ένα γάλα, μια ζαμπανοτυρόπιτα. Έκανα έτσι και τα είχα χάσει. Έκλαιγα 4 μέρες. Είμαι αγνός και θέλω να μείνω αγνός στην ψυχή. Όταν τα έχασα όλα, έτσι ένιωσα. Τα χιόνια πάνε στα ψηλά βουνά, δεν πάνε στους λόφους.

Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεόραση, ντρεπόμουν να πω γεια. Τρολάρομαι μόνος μου, σιχαίνομαι τους stars και τους δήθεν που νομίζουν ότι είναι το νούμερο ένα. Star για εμένα σήμερα είναι μια μαμά που κάθεται με τα παιδιά και προσπαθεί να τα κάνει χαρούμενα και να έχουν αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα. Χαίρομαι που η τηλεόραση έχει αρχίσει να “ξερνάει” στημένες συμπεριφορές.

Πιστεύω ότι πάμε προς το καλύτερο, ένα μεγάλο παράδειγμα είναι η Δανάη Μπάρκα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει παρουσιάστρια. Βγήκε και είπε αυτή είμαι, αυθεντική. Υπάρχει τηλέφωνο που χτυπάει και λέω “ωχ”. Έχω καλές σχέσεις με όλους, θα κάτσω να ακούσω από την καθαρίστρια μέχρι την παρουσιάστρια. Δεν μου αρέσει ο όρος “αφεντικό”, είμαι ο Νίκος. Όλοι ίδιοι είμαστε. Μερικές φορές φοβούνται να μου μιλήσουν και με ενοχλεί αυτό.

Συγχωρώ πάντα. Μπορεί να εκνευριστώ 5 δεύτερα, το 6ο δευτερόλεπτο το έχω ξεχάσει. Ξεχνάω ποιος με έχει προδώσει, έχει ένα είδος αυτοάμυνας. Οι γονείς μου με είχαν χαϊδεμένο, αυτοί διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου, Εύχομαι το 2022 να μας βρει με μια καλή σχέση», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.