Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον MadClip

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον MadClip

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 02:30, στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί και έπειτα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο θάνατός του επηρέασε πολλούς τραγουδιστές και θαυμαστές του, μερικοί εκ των οποίων άφησαν λουλούδια στην θέση στην οποία έλαβε χώρα το τροχαίο. Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μια από τις τραγουδίστριες που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατό του, είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία εκτός από συνεργάτες ήταν και καλοί φίλοι.

Η συγκινητική ανάρτηση της Φουρέιρα για τον MadClip

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία τους και έγραψε «Δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον MadClip

Ανατριχιαστικό βίντεο από το μνημόσυνο του Mad Clip

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου χθες, Κυριακή 10/10. 40 ημέρες μετά το τροχαίο οι "πληγές" της οικογένειας του είναι ακόμη ανοιχτές, με τους γονείς του να κινούνται νομικά λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφορεί από το νεκροτομείο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν την μνήμη του αγαπητού τράπερ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλε βίντεο από το μνημόσυνο του, την στιγμή που η μητέρα του κατευθυνόταν προς τον τάφο του. Η γυναίκα, δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του παιδιού της και κατέρρευσε στα χέρια της οικογένειας της.