Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Η πρώτη φωτογραφία του χρόνου θέλω να είναι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της. Ωστόσο, οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν την ίδια, αφού έχει αποκαλύψει το λόγο που σπάνια δείχνει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά της.

Ωστόσο, με αφορμή τη νέα χρονιά η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, από το σπίτι τους όπου απολάμβαναν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

«Η πρώτη φωτογραφία του χρόνου θέλω να είναι μαζί σου. Καλή χρονιά από εμάς. Υγεία και μια μεγάλη, ζεστή, αληθινή αγκαλιά για όλους», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της όπου το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στο φακό.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι Δούκισσας Νομικού - Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον τεράστιο πράσινο κήπο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί η παρουσιάστρια - μοντέλο να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών τους κυρίως από στιγμές τους στο σπίτι, ωστόσο ποτέ δεν δείχνει τα προσωπάκια τους.

Η ίδια που είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers της, έχει δείξει κατά καιρούς διακριτικά κάποιες αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι της.

Η minimal αισθητική και το ξύλο, είναι τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού. Εντυπωσιακά είναι και τα παιδικά δωμάτια στα οποία περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της που λατρεύουν και τα παιχνίδια στον μεγάλο κήπο.

Μέσα από αναρτήσεις της έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις.