Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν...»

«Εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν...»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα». Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει για τον ανταγωνισμό που είχε δεχθεί στον επαγγελματικό της χώρο.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Νικολοπούλου

«Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η ελληνική τηλεόραση τότε ήταν πολύ εσωστρεφής. Προσπάθησα να της δώσω μια εξωστρέφεια.

Εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι. Με ενδιέφερε όταν πηγαίνω, να νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου και αυτή την τεράστια αδρεναλίνη. Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα και να περάσω στους τηλεθεατές ότι ήταν κάτι πολύ δυνατό και τους αφορούσε.

Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας: «Δεν ξέρω αν πήρα άριστα στην οικογένεια. Σημασία έχει να ζεσταίνεται η ψυχή σου όταν κλείνουν τα φώτα, από τους δικούς σου ανθρώπους.

Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Το δουλέψαμε και οι δύο για να είναι άριστες οι σχέσεις μας. Είναι μοναχοκόρη και είμαστε πολύ κοντά» πρόσθεσε για τη σχέση της με την κόρη της, τονίζοντας ότι εκείνη την είχε αποτρέψει από το να γίνει ευρωβουλευτής,

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Νικολοπούλου

Η Ειρήνη Νικολοπούλου γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Είναι δημοσιογράφος, από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων και εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Διακρίθηκε για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έλαβε από διεθνείς προσωπικότητες και ήταν η βασική παρουσιάστρια των δύο επίσημων εκπομπών της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας - 2004.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, πήγε στο 47ο Δημοτικό Σχολείο και φοίτησε στο Α’ Δημόσιο Γυμνάσιο Θηλέων, ενώ από 6 ετών έλαβε και Γαλλική παιδεία. Με ιδιαίτερη κλίση στα καλλιτεχνικά, ασχολήθηκε με το τραγούδι και το θέατρο καθ’ όλη την διάρκεια των Γυμνασιακών και των πρώτων Πανεπιστημιακών σπουδών της.

Λόγω της καταγωγής της μητέρας της, Αικατερίνης Ταγκάλου από την Ερμιόνη πέρασε τα καλοκαίρια των νεανικών της χρόνων στη χερσόνησο της Αργολίδας, ενώ τακτικά επισκεπτόταν επίσης τα Τρόπαια και τα Λαγκάδια Γορτυνίας στην Αρκαδία, τα δύο χωριά του παππού και της γιαγιάς της από την πλευρά του πατέρα της, Λεωνίδα. Αγάπησε το σινεμά από παιδί, αφού ο κινηματογραφιστής πατέρας της, την είχε πάντα κοντά του, στο θερινό «Σινέ Αλάμπρα» στους Αμπελοκήπους.