Θετικός στον κορωνοϊό ο Παντελής Τουτουντζής

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Παντελής Τουτουντζής

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ο κακός χαμός με τα κρούσματα στην Ελλάδα καθώς υπάρχει ραγδαία αύξηση. Ανάμεσα σε εκείνους όπου νοσούν με κορωνοϊό είναι και ο Παντελής Τουτουντζής ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social.

Η ανακοίνωση του Παντελή Τουτουντζή

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο εμείς εδώ με πρωτοχρονιάτικο COVID. Σκεφτόμαστε θετικά και θα περάσει και αυτό. Καλή χρόνια»

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή

Συγκινεί ο Παντελής Τουτουντζής: «Πήγαινα σχολείο γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσω ένα καινούργιο πρόβλημα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/12) ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε και στην μεγάλη υποστήριξη που δέχθηκε από τον αδερφό του.

Ο Παντελής Τουτουντζής, αφού έδειξε φωτογραφίες από τη βάφτιση των παιδιών του με νονά την Ελένη Φουρέιρα, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

«Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να πάω στο σχολείο. Πήγαινα γνωρίζοντας ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίσω ένα καινούριο πρόβλημα. Για ένα διάστημα είχαμε συνεννοηθεί με τη μητέρα μου και με περίμενε έξω από την πόρτα του σχολείου για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, να την αισθάνομαι κοντά μου.

Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος μου είχε πει: «Θα καθίσουμε να φάμε όπως κάθε Κυριακή όλοι μαζί και θα τους πούμε ότι αυτό είσαι. Αν δεν θέλουν θα σε πάρω και θα πάμε να μείνουμε στη γιαγιά», είπε χαρακτηριστικά.