Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Στέφανος Κορκολής: Ανέφερε πιο τραγούδι του είναι γραμμένο από τη μητέρα του

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Στέφανος Κορκολής: Ανέφερε πιο τραγούδι του είναι γραμμένο από τη μητέρα του

Στην ενότητα «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής όπου ανέφερε διάφορες ιστορίες για τα τραγούδια του. Μάλιστα, ο ίδιος ο ίδιος παλιότερα έχει κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο ίδιος όπως αποκάλυψε, το τραγούδι «Παράξενη αγάπη» είναι σε στίχους της μητέρας του που τους ανακάλυψε σε μια τσάντα της και τους έκανε τραγούδι. Μάλιστα, οι «Πέντε άνεμοι» προοριζόταν για τη Νάνα Μούσχουρη η οποία το ήθελε αλλά όχι και η δισκογραφική της.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κορκολή

Η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κορκολής είχε μιλήσει για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι είχε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. «Ηταν ένας καρκίνος που βγαίνει σε πιο μεγάλες ηλικίες, είναι ένα είδος καρκίνου 100% ιάσιμος, έκανα τις θεραπείες μου -λίγο επώδυνες- αλλά το κυριότερο είναι ότι έκοψα το τσιγάρο γιατί το τσιγάρο μου δημιούργησε τον καρκίνο που είχα», είπε.

Ωστόσο, ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση της διάγνωσης ήταν ένα ισχυρό σοκ. «Τις πρώτες δύο μέρες έκλαψα, έκανα και εμετούς από τη σύσπαση των νεύρων, είναι σοκ», είπε και πρόσθεσε: «Οταν το έμαθα μου πέρασαν πάρα πολύ άσχημες σκέψεις. Αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι λίγο του εαυτού σου. Επικεντρώθηκα πάρα πολύ στην οικογένειά μου, γιατί το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν ο πατέρας μου και η μάνα μου».