Big Brother 2: Η Ανχελίτα "έσπασε" πρώτη φορά την σιωπή της για το «ροζ βίντεο» με τον Παναγιώτη Πέτσα

«Ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η Ανχελίτα

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ανχελίτα μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Big Brother 2 όπου προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ. Η ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο όχι λόγω της εμφάνισή της αλλά και του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του reality τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως φανταζόταν καθώς στο διαδίκτυο διέρρευσαν βίντεο με δυο ερωτικές περιπτύξεις που είχε με τον συμπαίκτη της, Παναγιώτη Πέτσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Έτσι, δύο εβδομάδες μετά τον τελικό, η Ανχελίτα αποφάσισε να μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram της.

Η ανάρτηση της Ανχελίτα για το Big Brother 2

«Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος.

Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές».

Τα "έσπασαν" σε έξοδο τους Ανχελίτα - Πέτσας μετά την ήττα τους στο Big Brother 2

Μπορεί η σχέση τους να δημιουργήθηκε μέσα στο Big Brother 2, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει και μετά το τέλος του ριάλιτι. Τι και αν Ανχελίτα και Παναγιώτης Πέτσας έχασαν στον τελικό, κέρδισαν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, το ζευγάρι λίγες ώρες μετά το τελευταίο live που είχε πολλές εκπλήξεις, τα "έσπασαν" σε νυχτερινή έξοδο τους μετά από 16 περίπου εβδομάδες που ήταν κλεισμένοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Μπορεί η Ανχελίτα να μην έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση στα social media, ωστόσο σε instastory του Παναγιώτη Πέτσα, μας έδειξε με ένα βίντεο πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Πέτσας με την Ανχελίτα