Φωτεινή Δάρρα: Θετική στην κορωνοϊό μαζί με την 80χρονη μητέρα της

Η ανακοίνωση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτεινή Δάρρα: Θετική στην κορωνοϊό μαζί με την 80χρονη μητέρα της

Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, η Φωτεινή Δάρρα γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έμαθε ότι διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Η γνωστή τραγουδίστρια όπως αποκάλυψε αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, ωστόσο αυτό που την άγχωσε περισσότερο είναι πως και η 80χρονη μητέρα της, η οποία είναι κατάκοιτη στο σπίτι με αναπνευστικά προβλήματα, διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρας

«Ναι με έριξε ο COVID. Σήμερα το πρωί, έκοψα ένα κομμάτι από τη βασιλόπιτα και πέτυχα το φλουρί! Μετά απο λίγο έκανα το καθιερωμένο τεστ(σίγουρη ότι θα είναι αρνητικό όπως όλες τις άλλες φορές) κι όμως διαψεύσθηκα. Σκέφτηκα αμέσως πως είναι ειρωνία της τύχης… από τη μια το φλουρί και από την άλλη ο COVID.

Όμως όσο περνούν οι ώρες αισθάνομαι τυχερή που δεν βήχω μέχρι θανάτου, που έχω έναν διαχειρίσιμο πυρετό και πόνους στα Κόκκαλα και καμία φορά έντονο πόνο στα αυτιά που δικαιολογείται αφού από παιδί έχω ευαισθησία. Πριν λίγο έμαθα ότι η μαμά μου βγήκε θετική. Αμέσως ξέχασα τα δικά μου και σκέφτομαι μόνο αυτήν.

Την ογδονταδιάχρονη μάνα μου που έκανε το μονοδοσικό μιας και είναι κατάκοιτη στο σπίτι με αναπνευστικά προβλήματα. Δεν ξέρω πως το κόλλησε γιατί στην προσπάθειά μας να την προστατέψουμε κρατάμε απόσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκείνο που για εμάς είναι μια περιπέτεια-μικρή ή μεγάλη- για ανθρώπους σαν αυτήν μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Εύχομαι όχι, τόσο για αυτήν όσο και για όλους τους μεγάλους ανθρώπους που το περνάνε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για εμάς αλλά και για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας. Μην αψηφάτε τον κίνδυνο, καλύτερα να τον κοιτάξετε κατάματα και να παλέψετε στα ίσια.

Καλή ανάρρωση σε όλους όσους νοσούν και προσοχή στους υπόλοιπους γιατί: 1. Κολλάει… είναι αλήθεια 2. Το τεστ δεν δείχνει παρά μόνο μέρες μετά… 3. Με σωστή προφύλαξη-δεν μπορεί- κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα αγκαλιαστούμε ξανά!».

Δραματικές ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - «Η αδερφή και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε φυγή»

Τεράστιες δασικές εκτάσεις έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν στιγμές αγωνίας είναι και η Φωτεινή Δάρρα.

Η αδερφή της συγκεκριμένα και ο σύζυγός της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στην Βόρεια Εύβοια προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι.

Η καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εξέφρασε τον πόνο αλλά και την αγωνία της.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα

“Ένα μοναδικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι της αδερφής μου και του γαμπρού μου στην βόρεια Εύβοια καταστρέφεται. Έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή εγκαταλείποντας τους κόπους μιας ζωής πίσω τους. Ας τελειώσει επιτέλους αυτός ο εφιάλτης. Μαρίνα, Γιώργο ο θεός κοντά σας και κοντά σε όλους όσους κινδυνεύουν”.

Δραματικές ώρες για την Βασιλική Δάρρα