Κυριακάτικη βόλτα για την Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα μαζί με την πεθερά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο

Κλασική χαζομαμά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυριακάτικη βόλτα για την Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα μαζί με την πεθερά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο

Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από την μετακόμιση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στο νέο τους σπίτι, όμως οι βόλτες με τα διδυμάκια τους είναι θεσμός και τίποτα δεν μπορεί να τις αναβάλλει.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής 02/01 η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε για την καθιερωμένη της βόλτα, αυτή τη φορά όμως, όχι με τον σύζυγό της αλλά με την μητέρα του Σταματούλα.

Η βόλτα της Χριστίνας Μπόμπα με την πεθερά της και τα δίδυμα στη νέα τους γειτονιά

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκαν το 2022 αγκαλιά με τις δίδυμες κορούλες τους στο νέο τους σπίτι πλέον και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Καθώς ο καιρός περνάει το ζευγάρι φαίνεται όλο και πιο ερωτευμένο και ειδικά με την έλευση των διδύμων αισθάνονται πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ. Η μελαχρινή influencer δεν διστάζει να μοιράζεται πολλές από τις στιγμές που περνάει με τις κόρες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Μια από αυτές τις δραστηριότητες είναι και οι βόλτες που κάνει συχνά με την Αριάνα και την Φιλίππα είτε με την συνοδεία του συζύγου της είτε χωρίς αυτόν. Αυτή τη φορά λόγω των υποχρεώσεών του Σάκη Τανιμανίδη στην Κυριακάτικη βόλτα των διδύμων ήταν η πεθερά της Χριστίνας Μπόμπα, η κυρία Σταματούλα.

Η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή, μάλιστα, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του ζευγαριού για να τους βοηθά μετά τον ερχομό των διδύμων.

Η γλυκιά μαμά ανέβασε στα stories του Instagram ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους και έγραψε: «Βόλτες με τις μπέμπες μας».

H Χριστίνα Μπόμπα για βόλτα με τα δίδυμα

Η φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι αποκαλύπτοντας τα πρόσωπα των διδύμων

Το τέλος μια άκρως ιδιαίτερης χρονιάς πέρασε για το ζεύγος Μπόμπα - Τανιμανίδη μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τον περασμένο Ιούνιο δύο δίδυμα κορίτσια.

Όπως είναι λογικό οι δυο τους δε χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους καθώς όπως έχουν αποκαλύψει, αποτελούν πλέον για εκείνους η προτεραιότητά τους. Έτσι, αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το 2021 με τον πιο γλυκό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα η οποία είναι ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων.«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ».