Μπέσσυ Αργυράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κορωνοϊό - «Είναι η 3η μέρα και ξύπνησα...»

Αποκαλύψεις στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κορωνοϊό - «Είναι η 3η μέρα και ξύπνησα...»

Η Μπέσσυ Αργυράκη βγήκε μέσω skype στο Happy Day και μίλησε για τον κορωνοϊό, αφού μέσα από ανάρτηση της στα social media αποκάλυψε πως είναι και η ίδια θετική και κάνει καραντίνα στο σπίτι της.

«Την πατήσαμε. Είμαι με Covid στο σπίτι, δεν το περνάω βαριά ευτυχώς. Έχω λίγο βήχα και πονοκέφαλο, ενώ την πρώτη μέρα είχα και λίγο δέκατα. Είναι η 3η μέρα και ξύπνησα αρκετά καλύτερα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχω κάνει και την 3η δόση του εμβολίου. Στα rapid που κάναμε στο DWTS έβγαινα αρνητική, αλλά επειδή κάποιος βγήκε θετικός, έπρεπε να κάνουμε όλοι μοριακό. Εκεί βγήκα θετική, με ειδοποίησαν, χώθηκα στο σπίτι και περιμένω να συνέλθω», είπε.

Η υγεία του συζύγου της Μπέσσυς Αργυράκη

«Ήταν να φύγει αλλά δεν έφυγε, έμεινε εδώ να με φροντίζει. Αυτή είναι η έννοια μου, μην κολλήσει, γιατί έχει υποκείμενα νοσήματα. Έμεινε γιατί ένιωθε ότι τον είχα ανάγκη να με βοηθήσει» συμπλήρωσε.

«Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω»

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή Status του Astra TV. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν με εκείνη και τον Σταμάτη Κόκοτα. Δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει μέχρι στιγμής.

«Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω στην Ιαπωνία, που έκανα show στα Δειλινά με τον Πάριο και τον Κόκοτα. Κάποια στιγμή που γύρισα, επειδή έκανα γρήγορες αλλαγές μου είχαν ένα καμαρίνι ακριβώς πίσω από τη σκηνή και γυρνάω και βλέπω μέσα τα ρούχα του Κόκοτα.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε δύο εμφανίσεις το βράδυ, δύο φορές δηλαδή χρειαζόταν να πάει στη σκηνή δηλαδή. Με το που μπαίνω γυρνάω και λέω «Παιδιά που είναι τα ρούχα μου;» και μου λένε «Τα βάλαμε εκεί κάτω».

Λέω «Δεν θα προλαβαίνω, έχω γρήγορες αλλαγές» και τα βρήκαμε επί τόπου. Αλλά, προς στιγμήν σοκαρίστηκα, προβληματίστηκα».