Το τρολλάρισμα του Χάρη Βαρθακούρη στον Νίκο Κοκλώνη για την διάρκεια του τελικού του J2US

Η χιουμοριστική ανάρτηση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τρολλάρισμα του Χάρη Βαρθακούρη στον Νίκο Κοκλώνη για την διάρκεια του τελικού του J2US

Ο τελικός του J2US πραγματοποιήθηκε με πολλές απώλειες εξαιτίας του κορωνοϊού. Συνολικά δώδεκα κρούσματα βρέθηκαν στον διαγνωστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την διεξαγωγή του τελικού, ενώ μέσα σε αυτά ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης.

To μουσικό υπερθέαμα ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει πως το νικητήριο ζευγάρι είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη για την διάρκεια του τελικού του J2US

Ο τελικός του σόου, άφησε την Δέσποινα Βανδή εκτός τηλεοπτικού πλατό, καθώς έγινε η αποκάλυψη πως η ίδια νοσεί από κορωνοϊό και εμφανίστηκε από το σαλόνι του σπιτιού της, αλλά και του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος διαγνώστηκε επίσης θετικός στον ιό.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής παρακολούθησε τον τελικό του J2US από το σπίτι του και δεν δίστασε να σχολιάσει με το χιούμορ που τον διακατέχει την μεγάλη διάρκεια του σόου, που άγγιξε τις έξι ώρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Στην ανάρτηση του καλλιτέχνη στα Instastories φαίνεται ο ίδιος σε δύο φωτογραφίες που υποθετικά απεικονίζουν το πως ήταν όταν ξεκίνησε το live και πως κατέληξε να είναι, με μακριά μούσια και μαλλιά, περιμένοντας την λήξη του σόου. Ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του αυτή γράφοντας «Ντροπή σε αυτούς που λένε ότι ο τελικός του @j2us_gr διήρκησε πολλές ώρες!!!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης για την διάρκεια του τελικού του J2US

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Άννα Μαρία και το «μπλοκ» στο Twitter

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του λαμπερού show του Alpha, την θέση του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος γνωστοποίησε πως νοσεί από κορωνοϊό ανέλαβε ο Σταν, ο οποίος θα είναι στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram «καλή επιτυχία» στην παρτενέρ του, ωστόσο η ίδια φαίνεται να τον έχει μπλοκάρει στο Twitter.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη