Η άγνωστη πρόταση που δέχτηκε ο Αλεξάνδρου για το GNTM - «Με τον Γιώργο Καράβα γνωριζόμαστε...»

Γιατί την απέρριψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η άγνωστη πρόταση που δέχτηκε ο Αλεξάνδρου για το GNTM - «Με τον Γιώργο Καράβα γνωριζόμαστε...»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για την πρωτοχρονιά στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του. Μάλιστα, επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ που είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ότι είχε δεχτεί πρόταση για το GNTM.

«Με τον Γιώργο Καράβα γνωριζόμαστε 15 χρόνια σίγουρα, ήμασταν συγκάτοικοι στο εξωτερικό πολλές φορές. Τον ξέρω από τότε που έκανε πρόταση γάμου στη Ραφαέλλα, διαλέγαμε μαζί το δαχτυλίδι. Γενικά, είμαστε από τα πρώτα βήματα μαζί» είπε αρχικά το μοντέλο.

Η πρόταση που είχε γίνει στον Αλεξάνδρου για το GNTM

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως θα του πήγαινε πολύ το GNTM, αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από μερικά χρόνια. Το μοντέλο δεν αρνήθηκε ότι του είχε γίνει πρόταση και με αυτό τον τρόπο το επιβεβαίωσε.

Η αινιγματική δήλωση του Καράβα για το GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/12) ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.

Ο coach του ριάλιτι αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που του δόθηκε για να παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό του GNTM 4.

«Οι ρόλοι σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό.

Με πήρε μία μέρα ο Μάνος και μου λέει πως θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις τον τελικό του GNTM; και του είπα με χαρά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.