«Έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...» - Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Χρήστο Δάντη

«Είχε θέματα ψυχολογικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...» - Ο θάνατος που

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για το θάνατο του αδερφού του

«Ο αδερφός μου έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι. Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία αν και λίγο πολύ ήταν κάτι που το περιμέναμε. Είχε θέματα ψυχολογικά. Ήταν κλεισμένος στο σπίτι του, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε ώστε να μην πίνει έξι καφέδες και να καπνίζει τέσσερα πακέτα την ημέρα. Δεν μπορούσε λοιπόν να συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε για αυτή την κατάχρηση. Ο φουκαράς έμεινε στον τόπο στο σπίτι του», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Δάκρυσε ο Χρήστος Δάντης στον αέρα του OPEN για τον αδερφό του

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού πριν από μερικά χρόνια. Ο τραγουδιστής μάλιστα, δεν δίστασε να δακρύσει μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε.

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά...ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε», είπε.

Και πρόσθεσε μετά την αποκάλυψη που έκανε για τις σχέσεις με τον πατέρα του: «Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε που βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει».